Ik maak me zorgen om mijn kind

 

Dreigt u kind af te glijden richting de criminaliteit of heeft u hier een voorgevoel over? Heeft hij problemen op school? Heeft u advies nodig bij de opvoeding van uw kind omdat hij onhandelbaar is? Het kan zijn dat u met verschillende vraagstukken zit over uw kind en daar geen raad mee weet. Team Enkelband heeft veel ervaring met de behandeling en begeleiding van jongeren van 12 tot 23 jaar. Vaak speelt er namelijk diverse factoren een rol, waar u als ouder of het kind niet van bewust is.

WAT NU? KOM EENS PRATEN!

Team Enkelband wilt graag alleen met u of samen met u en uw kind in gesprek. Kom gratis langs bij ons op kantoor en wij horen uw verhaal aan. Na het gesprek kunnen we samen met u kijken hoe verder. Wij zijn via de volgende mogelijkheden kunt

  • Bellen of whatsappen: 06 – 45 67 19 58, maandag tot en met vrijdag, tijdens kantooruren. Buiten deze tijden kunt u uw telefoonnummer achterlaten en word u teruggebeld.
  • Mailen: info@teamenkelband.com

Over Team Enkelband

Wij geloven dat iedereen op zijn eigen manier iets positiefs kan toevoegen, mits ze de juiste mogelijkheden en begeleiding krijgen. Die mogelijkheden en begeleiding bieden wij ze aan! Team Enkelband biedt sinds 2012 diverse services aan met als doel om ex-gedetineerden en jongeren op het rechte pad te houden tegen minimale kosten. Onze ervaringsdeskundigen kunnen goed inspelen op de nodige behoeftes en verantwoordelijkheden van de deelnemers mocht u een van onze services willen inzetten. Mocht u vragen hebben, neem dan contact met ons op!

Meld je aan voor een gesprek met Team Enkelband!

Vul het onderstaande formulier in zodat wij contact met u kunnen opnemen voor een gratis gesprek over de situatie rondom uw kind. Wij bellen of mailen u dan om een afspraak te maken.