Begeleiding

Bekijk onze begeleiding! Elke vorm van begeleiding die wij aanbieden wordt voor u op maat gedefinieerd en uitgevoerd.

Begeleiding: Ex-gedetineerden

Team Enkelband biedt individuele begeleiding aan voor ex-gedetineerden. Individuele begeleiding is een methode waarbij vanuit een (bestaande) betekenisrelatie jongeren individueel worden gestimuleerd tot positieve gedragsverandering en het versterken en benutten van hun (verborgen) talenten en kwaliteiten. Hoewel het resultaat op individueel niveau de focus krijgt, blijkt dat de risicovolle groepscultuur waarvan zij deel uit maken vaak ook op een positieve manier beïnvloed wordt.

Begeleiding: Jongeren

Dreigt u kind af te glijden richting de criminaliteit of heeft u hier een voorgevoel over? Heeft hij problemen op school? Heeft u advies nodig bij de opvoeding van uw kind omdat hij onhandelbaar is? Schakel Team Enkelband in als motivational coach in voor uw dochter of zoon en voorkom dat zij of hij in de criminaliteit belandt.

Begeleiding: Ouder en kind

Ervaar je het opvoeden van je kinderen als moeizaam, heeft dat een negatief effect op je relatie of zijn er andere problemen binnen je gezin? Team Enkelband biedt Ouder en gezin begeleiding aan. Met deze vorm van begeleiding werken we met u naar een oplossing toe.

Begeleiding: Muziek en studio

Met de begeleiding Muziek en Studio leer je hoe je via een gewone PC je eigen sound produceert. De deelnemer krijgt begeleiding van professionals en maken gebruik van gratis software, zodat hij of zij thuis ook verder kunnen oefenen.

Geïnteresseerd in een van onze services? Bel ons op.

Aan de hand van uw wensen kunnen wij een advies op maat bieden. Een van onze medewerkers kan dan met u brainstormen over wat mogelijk is.