Direct hulp voor ex-gedetineerden en voortijdig schoolverlaters

Laat ons weten waar we u mee kunnen helpen. U  kunt onderstaande formulier gebruiken of ons bereiken via info@teamenkelband.com of 0645671958. Wij trachten binnen 24 uur te reageren indien u onderstaande formulier gebruikt.

Direct hulp voor ex-gedetineerden

Wanneer je vanwege een delict vast komt te zitten, dan gaat het leven buiten alsnog gewoon door. Wanneer je eenmaal je straf hebt uitgezeten, dan kan je te maken krijgen met veranderingen waar je voorheen nog niet bekend mee was. Een van onze ervaringsdeskundige maakte eens de volgende opmerkingen: “Ik kwam net buiten en die ambtenaar van de reclassering vroeg aan mij of ik al een DigiD had aangemaakt. Ik had geen idee waar ze het over had.” Het kunnen hele kleine veranderingen zijn, maar iemand die op dat moment vastzit en nog een aantal jaar te gaan heeft, zal geen besef hebben van wat die verandering was of is nadat hij zijn straf heeft uitgezeten. Team Enkelband wilt graag ex-gedetineerden begeleiden om hun niet alleen op het rechte pad te behouden, maar hun ook ondersteunen waar nodig is.

Direct hulp voor voortijdig schoolverlaters

Schooluitval en voortijdig schoolverlaten (vsv) is nadelig voor de toekomst. Jongeren zonder startkwalificatie hebben meer moeite om aansluiting te vinden op de arbeidsmarkt en lopen een groter risico om bij criminele activiteiten betrokken te raken. Schakel Team Enkelband in om schooluitval vroegtijdig aan te pakken. Aan de hand van onze werkwijze zorgen wij er voor dat jongeren weer de draad oppakken. 

Meld je aan en ontvang hulp

Graag willen we weten waar we u mee kunnen helpen. Vul onderstaande formulier zo zorgvuldig mogelijk in en u ontvangt binnen 24 uur een reactie.