Workshops

Bekijk onze workshops! Elke workshop die wij aanbieden wordt voor u op maat gedefinieerd en uitgevoerd.

Workshop: Rappen

Rap staat voor rhythm en poetry, oftewel, ritme en poëzie. Het toevoegen van ritme aan je poëzie, noemt men rappen. Rap is populair en een bekende uitlaatklep. Deze workshop is geschikt voor alle leeftijden. Niemand is te oud of te jong voor rap.

Workshop: Poëzie schrijven

Het schrijven van die gedachte maakt poëzie niet alleen een vorm van kunst maar ook de perfecte uitlaatklep. Deze workshop biedt voor diegene die hun gedachte willen ontleden de mogelijkheid om te leren hoe zij deze gedachte op papier kunnen zetten. De verschillende technieken leren de deelnemers op een subtiele manier de basisregels van de Nederlandse taal kennen.

Workshop: Songwriting & Spoken word 

Wil jij heel graag leren hoe je jouw teksten kan omzetten naar een overdracht of performance? Tijdens de workshop Spoken Word wordt er aandacht besteed aan schrijftechnieken, het gebruik van de stem en lichaamstaal. 

Workshop: Creëer je eigen beats

Droom je ervan om je eigen nummers te maken? Heb je elke dag nieuwe muzikale ideeën die je snel en gemakkelijk wilt implementeren, maar weet je niet hoe? In deze workshop leer je hoe je op een eenvoudige manier muziek/beats kan maken.

Geïnteresseerd in een van onze services? Bel ons op.

Aan de hand van uw wensen kunnen wij een advies op maat bieden. Een van onze medewerkers kan dan met u brainstormen over wat mogelijk is.