Workshop: Creëer je eigen beats

Droom je ervan om je eigen nummers te maken? Heb je elke dag nieuwe muzikale ideeën die je snel en gemakkelijk wilt implementeren, maar weet je niet hoe? In deze workshop leer je hoe je op een eenvoudige manier muziek/beats kan maken.

Over de workshop: Creëer je eigen beats

In de workshop Creëer je eigen beats leer je hoe je muziek kunt maken op de computer. Er kan met samples gewerkt worden of je gaat aan de slag met zelf ritmes en geluiden programmeren of spelen. Je kan elke muzieksoort maken die je wil, van techno tot hiphop en van trap tot dance. De fijne kneepjes van het vak leer je in deze producer workshop.

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Heb je vragen over de workshop Creëer je eigen beats? Neem gerust contact met ons op of laat je terugbellen door een expert! U kunt ook vrijblijvend een offerte aanvragen, zodat u weet waar u aan toe bent.

Onze workshops zijn door heel Nederland te boeken. Zodra wij weten wat de specifieke wensen zijn (o.a. gewenste tijdsduur, aantal deelnemers en/of de combinatie met andere workshops en/of ideeën) kunnen wij u een vrijblijvende offerte opsturen. U hoeft geen rekening te houden met apparatuur, want daar zorgen wij voor. 

Meer informatie nodig?

Vul onderstaande formulier in met uw vragen of opmerkingen. U ontvangt binnen 24 uur een antwoord van een van onze medewerkers. 

Bekijk ook onze andere workshops

Workshop
Rappen

Rap is populair en een bekende uitlaatklep. Deze workshop is geschikt voor alle leeftijden. Niemand is...

Workshop 
Poëzie schrijven

Deze workshop biedt voor diegene die hun gedachte willen ontleden en de mogelijkheid willen om te werken..

Workshop 
Creëer je eigen beats

In deze workshop leer je hoe je op een eenvoudige manier muziek/beats kan maken. Dit kan zijn door...

Workshop
Songwriting & Spoken word

Wil jij heel graag leren hoe je jouw teksten kan omzetten naar een overdracht of of performance...

Team Enkelband is een algemeen begrip geworden bij diverse instanties.

Geïnteresseerd in een van onze services? Bel ons op.

Aan de hand van uw wensen kunnen wij een advies op maat bieden. Een van onze medewerkers kan dan met u brainstormen over wat mogelijk is.