Workshop: Rappen

Heb je altijd al willen rappen, maar lukt het maar niet? Goed rappen is een kunst die om basiskennis vraagt. Team Enkelband geeft inspirerende rap workshops die geschikt zijn voor kinderen, jongeren en volwassenen. Team Enkelband heeft meer dan 10 jaar ervaring in het geven van rap workshops. 

Over de workshop: Rappen

Rap staat voor rhythm en poetry, oftewel, ritme en poëzie, het poëziegedeelte wordt in de workshop “poëzie schrijven” uitgelegd. Het toevoegen van ritme aan je poëzie, noemt men rappen. Rap is populair en een bekende uitlaatklep.

Tijdens de rap workshop geven de workshophouders de deelnemers een beat.  Op de beat mogen de deelnemers aan de slag met het schrijven van hun eigen teksten. Gedurende de workshop zullen onze workshopgevers de deelnemers coachen om het beste uit henzelf te halen.

Deze workshop is geschikt voor alle leeftijden. Niemand is te oud of jong voor rap. Team Enkelband ondersteunt tijdens deze workshop de talent- en taalontwikkeling.

Programma workshop Rap

Team Enkelband begint elke rapworkshop met een eigen rap. Daarna komt de geschiedenis van rap aan de orde. Na een gezamelijke oefening zullen de deelnemers individueel of in groepsverband hun eigen raptekst schrijven en oefenen. Daarna zullen de deelnemers de rap presenteren onder begeleiding van de rapdocent. 

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Heb je vragen over de workshop Rappen? Neem gerust contact met ons op of laat je terugbellen door een expert! U kunt ook vrijblijvend een offerte aanvragen, zodat u weet waar u aan toe bent.

Onze workshops zijn door heel Nederland te boeken. Zodra wij weten wat de specifieke wensen zijn (o.a. gewenste tijdsduur, aantal deelnemers en/of de combinatie met andere workshops en/of ideeën) kunnen wij u een vrijblijvende offerte opsturen. U hoeft geen rekening te houden met apparatuur, want daar zorgen wij voor. 

Meer informatie nodig?

Vul onderstaande formulier in met uw vragen of opmerkingen. U ontvangt binnen 24 uur een antwoord van een van onze medewerkers. 

Bekijk ook onze andere workshops

Workshop
Rappen

Rap is populair en een bekende uitlaatklep. Deze workshop is geschikt voor alle leeftijden. Niemand is...

Workshop 
Poëzie schrijven

Deze workshop biedt voor diegene die hun gedachte willen ontleden en de mogelijkheid willen om te werken..

Workshop 
Creëer je eigen beats

In deze workshop leer je hoe je op een eenvoudige manier muziek/beats kan maken. Dit kan zijn door...

Workshop
Songwriting & Spoken word

Wil jij heel graag leren hoe je jouw teksten kan omzetten naar een overdracht of of performance...

Team Enkelband is een algemeen begrip geworden bij diverse instanties.

Geïnteresseerd in een van onze services? Bel ons op.

Aan de hand van uw wensen kunnen wij een advies op maat bieden. Een van onze medewerkers kan dan met u brainstormen over wat mogelijk is.