Begeleiding: Ouder en kind begeleiding

Ervaar je het opvoeden van je kinderen als moeizaam, heeft dat een negatief effect op je relatie of zijn er andere problemen binnen je gezin? Team Enkelband biedt Ouder en gezin begeleiding aan. Met deze vorm van begeleiding werken we met u naar een oplossing toe.

Over de begeleiding: Ouder en kind begeleiding

Als ouder wil je het beste voor je kind. Daardoor heb je waarschijnlijk diverse regels en afspraken om ervoor te zorgen dat jouw kind een goede toekomst tegemoet gaat. Het lijkt zo vanzelfsprekend, maar in de praktijk gaat het opvoeden niet altijd zoals je wilt. Ieder kind is uniek en als ouder weet je soms even niet wat de juiste aanpak is voor jouw kind.

Lukt het jouw als ouder niet meer om de juiste aanpak te vinden? Dan is er behoefte aan deskundige hulp. Iemand  die samen met de ouders kijkt wat ze aan (extra) vaardigheden nodig hebben voor de opvoeding van hun kind. En die bij het kind nagaat wat het van de ouders nodig heeft om zich begrepen en gehoord te voelen. Team Enkelband biedt Ouder en kind begeleiding aan. 

Hoe gaat de begeleiding in zijn gang?

Team Enkelband leert ouders omgaan met de problemen die spelen bij het kind en de invloed die dat heeft op de ouders zelf en het gezin. Het is afhankelijk van de vragen en behoeften van ouders waar Team Enkelband bij kan ondersteunen. Team Enkelband kan een luisterend oor zijn en/of advies geven op het gebied van opvoeden en ouderschap.

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Heb je vragen over de begeleiding: Ouder en kind begeleiding? Neem gerust contact met ons op of laat je terugbellen door een expert! U kunt ook vrijblijvend een offerte aanvragen, zodat u weet waar u aan toe bent.

Meer informatie nodig?

Vul onderstaande formulier in met uw vragen of opmerkingen. U ontvangt binnen 24 uur een antwoord van een van onze medewerkers. 

Bekijk ook onze andere vormen van begeleiding

Begeleiding
Muziek en studio

Heb je altijd al wat met muziek willen doen, dan is deze vorm van begeleiding...

Begeleiding
ex-gedetineerden

Wil je op het rechte pad blijven, maar heb je niet het juiste netwerk en tools om...

Begeleiding
Jongeren

Veel jongeren ervaren grote druk. Ze maken de overstap van jongere naar...

Begeleiding
Ouder en kind

Als ouder wil je het beste voor je kind. Onze begeleiding en ondersteuning is...

Team Enkelband is een algemeen begrip geworden bij diverse instanties.

Geïnteresseerd in een van onze services? Bel ons op.

Aan de hand van uw wensen kunnen wij een advies op maat bieden. Een van onze medewerkers kan dan met u brainstormen over wat mogelijk is.