Trainingen

Bekijk onze trainingen! Elke training die wij aanbieden wordt voor u op maat gedefinieerd en uitgevoerd.

Training: Presentatievaardigheden

Tijdens deze training worden de deelnemers spelenderwijs geattendeerd op hun houding. Tijdens deze training laten we zien hoe je met juiste lichaamstaal en stemgebruik een professionele presentatie kan geven.

Training: Sollicitatietraining

Op zoek naar een nieuwe baan, maar vind je het lastig om de volgende stap te nemen? Team Enkelband biedt hiervoor een training aan. Bij de sollicitatietraining gaan we vier weken praktisch aan de slag met je CV, motivatiebrief, personal branding en gesprekstechnieken. Op deze manier ontwikkel je jouw vaardigheden en kun je deze gelijk toepassen.

Training: Weerbaarheidstraining

In onze training weerbaarheid leer je op een positieve manier ‘jezelf zijn’ in verschillende situaties. Wat er namelijk ook gebeurt in jouw leven: jezelf zijn en je daarbij prettig en veilig voelen is erg belangrijk. Dat klinkt natuurlijk heel logisch en eenvoudig, maar dat is het niet altijd. Er zijn genoeg jongeren en volwassenen die door groepsdruk beïnvloed raken.

Training: Budgettraining

Kom je soms geld tekort en vind je het moeilijk om overzicht te houden? Dan ben je bij Team Enkelband aan het juiste adres. Team Enkelband leert je hoe je elke maand met een klein budget kunt rondkomen. Houd er wel rekening mee dat er (financiële) overwegingen gemaakt zullen moeten worden om succesvol te slagen voor deze training.

Geïnteresseerd in een van onze services? Bel ons op.

Aan de hand van uw wensen kunnen wij een advies op maat bieden. Een van onze medewerkers kan dan met u brainstormen over wat mogelijk is.