Lezing: Nagesprek De Druk

Team Enkelband heeft een project ontwikkeld om voorlichting te geven aan jongeren over “De druk binnen de criminaliteit”.  Wij doen dit zodat de jongeren bewust worden en deze pad proberen te vermijden. 

Over de lezing: Nagesprek De Druk

Met deze lezing willen we de deelnemers duidelijk maken dat er verschillende vormen van druk (binnen de omgeving waar jij je bevindt) zijn.  Daarnaast willen we de deelnemers informeren hoe je deze vormen van druk uit de weg kan gaan, zodat zij niet te maken zullen krijgen met de gevolgen die dit soort handelingen met zich meebrengen.  

Programma 

Allereerst wordt er een film getoond gebasseerd op het leven van een van de medewerkers van Team Enkelband. De Druk laat het leven van jongeren in een Rotterdamse volkswijk zien en houdt de jeugd een spiegel voor hoe het mis kan gaan. Na de film zal Team Enkelband een presentatie geven over de verschillende vormen van druk en het voorkomen van de gevolgen die dit soort handelingen met zich meebrengen. Na de film en presentatie volgt vindt er interactie plaats tussen de presentatiegever en deelnemers. Deze interactie zal bestaan uit een discussiemoment en vragenronde.

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Heb je vragen over de lezing Nagesprek De Druk? Neem gerust contact met ons op of laat je terugbellen door een expert! U kunt ook vrijblijvend een offerte aanvragen, zodat u weet waar u aan toe bent.

Meer informatie nodig?

Vul onderstaande formulier in met uw vragen of opmerkingen. U ontvangt binnen 24 uur een antwoord van een van onze medewerkers. 

Bekijk ook onze andere lezingen

Nagesprek
De Druk

Waarom komen jongeren in de verleiding om het verkeerde pad op te gaan? Het heeft vaak te maken met...

De taal van een
ex-gedetineerde

Door middel van rollenspellen, casussen en vragenrondes willen wij de deelnemers zoveel mogelijk...

Voorkoming van terugval in criminaliteit

In deze lezing worden er ervaringen uitgewisseld over de meest voorkomende feiten waar de doelgroep...

Preventie van voortijdig
schoolverlaters

De kinderen krijgen inzage in het proces waarin groepen gevormd worden en hoe snel de positie kan veranderen...

Team Enkelband is een algemeen begrip geworden bij diverse instanties.

Geïnteresseerd in een van onze services? Bel ons op.

Aan de hand van uw wensen kunnen wij een advies op maat bieden. Een van onze medewerkers kan dan met u brainstormen over wat mogelijk is.