Workshop: Songwriting & spoken word

Wil jij heel graag leren hoe je jouw teksten kan omzetten naar een overdracht of performance? Tijdens de workshop Spoken Word wordt er aandacht besteedt aan schrijftechnieken, het gebruik van de stem en lichaamstaal. 

Over de workshop: Songwriting & spoken word

Naast klassieke poëzie bestaan er ook andere vormen van dichtkunst. Het ritmische spoken word is één van die vormen. Spoken Word is een voordrachtskunst waarbij een (meestal poëtisch) verhaal ritmisch wordt voorgedragen, weliswaar zonder achtergrondmuziek.

Programma 

Na een korte introductie geeft de workshopleider een korte performance. De workshopleider laat zien hoe je woorden kunt omtoveren tot een ritmisch verhaal. Hierna worden er verschillende oefeningen gedaan. De leerlingen gaan aan de slag met losse woorden en zullen experimenteren met het op verschillende manieren voordragen van de teksten. Met leuke oefeningen helpen we ze los te komen. Aan het einde van de workshop mogen de deelnemers hun verhaal presenteren aan de groep.

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Heb je vragen over de workshop Songwriting & spoken word? Neem gerust contact met ons op of laat je terugbellen door een expert! U kunt ook vrijblijvend een offerte aanvragen, zodat u weet waar u aan toe bent.

Onze workshops zijn door heel Nederland te boeken. Zodra wij weten wat de specifieke wensen zijn (o.a. gewenste tijdsduur, aantal deelnemers en/of de combinatie met andere workshops en/of ideeën) kunnen wij u een vrijblijvende offerte opsturen. U hoeft geen rekening te houden met apparatuur, want daar zorgen wij voor. 

Meer informatie nodig?

Vul onderstaande formulier in met uw vragen of opmerkingen. U ontvangt binnen 24 uur een antwoord van een van onze medewerkers. 

Bekijk ook onze andere workshops

Workshop
Rappen

Rap is populair en een bekende uitlaatklep. Deze workshop is geschikt voor alle leeftijden. Niemand is...

Workshop 
Poëzie schrijven

Deze workshop biedt voor diegene die hun gedachte willen ontleden en de mogelijkheid willen om te werken..

Workshop 
Creëer je eigen beats

In deze workshop leer je hoe je op een eenvoudige manier muziek/beats kan maken. Dit kan zijn door...

Workshop
Songwriting & Spoken word

Wil jij heel graag leren hoe je jouw teksten kan omzetten naar een overdracht of of performance...

Team Enkelband is een algemeen begrip geworden bij diverse instanties.

Geïnteresseerd in een van onze services? Bel ons op.

Aan de hand van uw wensen kunnen wij een advies op maat bieden. Een van onze medewerkers kan dan met u brainstormen over wat mogelijk is.