Workshop: Poëzie schrijven

Schuilt er een dichter in jou, maar merk je dat je ondanks je inspiratie, enthousiasme en ambitie toch vaak vastloopt bij het dichten? Leer mooie gedichten schrijven en krijg inzicht in de essentie van poëzie. 

Over de workshop: Poëzie schrijven

In poëzie schuilt vaak de onuitgesproken gedachte van de schrijver. Wij maken het regelmatig mee dat deelnemers uit onze doelgroepen niet weten hoe ze met bepaalde emoties om moeten gaan of hoe zij deze moeten verwoorden en uiten.

Het schrijven van die gedachte maakt poëzie niet alleen een vorm van kunst maar ook de perfecte uitlaatklep. Deze workshop biedt voor diegene die hun gedachte willen ontleden de mogelijkheid om te leren hoe zij deze gedachte op papier kunnen zetten.

De verschillende technieken leren de deelnemers op een subtiele manier de basisregels van de Nederlandse taal kennen.

Deze workshop is geschikt voor alle leeftijden. Niemand is te oud of jong voor het schrijven van gedichten. Team Enkelband ondersteunt tijdens deze workshop de talent- en taalontwikkeling.

Programma workshop Poëzie schrijven

Team Enkelband begint elke poëzieworkshop met het voordragen van een eigen gedicht. Daarna komt de geschiedenis van poëzie aan de orde. Na een gezamelijke oefening zullen de deelnemers individueel of in groepsverband werken aan een eigen gedicht. De onderwerpen worden van te voren samen bedacht. Tot slot zullen de deelnemers hun werk presenteren onder begeleiding van de docent. 

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Heb je vragen over de workshop Poëzie schrijven? Neem gerust contact met ons op of laat je terugbellen door een expert! U kunt ook vrijblijvend een offerte aanvragen, zodat u weet waar u aan toe bent.

Onze workshops zijn door heel Nederland te boeken. Zodra wij weten wat de specifieke wensen zijn (o.a. gewenste tijdsduur, aantal deelnemers en/of de combinatie met andere workshops en/of ideeën) kunnen wij u een vrijblijvende offerte opsturen. U hoeft geen rekening te houden met apparatuur, want daar zorgen wij voor. 

Meer informatie nodig?

Vul onderstaande formulier in met uw vragen of opmerkingen. U ontvangt binnen 24 uur een antwoord van een van onze medewerkers. 

Bekijk ook onze andere workshops

Workshop
Rappen

Rap is populair en een bekende uitlaatklep. Deze workshop is geschikt voor alle leeftijden. Niemand is...

Workshop 
Poëzie schrijven

Deze workshop biedt voor diegene die hun gedachte willen ontleden en de mogelijkheid willen om te werken..

Workshop 
Creëer je eigen beats

In deze workshop leer je hoe je op een eenvoudige manier muziek/beats kan maken. Dit kan zijn door...

Workshop
Songwriting & Spoken word

Wil jij heel graag leren hoe je jouw teksten kan omzetten naar een overdracht of of performance...

Team Enkelband is een algemeen begrip geworden bij diverse instanties.

Geïnteresseerd in een van onze services? Bel ons op.

Aan de hand van uw wensen kunnen wij een advies op maat bieden. Een van onze medewerkers kan dan met u brainstormen over wat mogelijk is.