Begeleiding: Jongerenbegeleiding

Jongerenbegeleiding is bedoeld voor jongeren tussen de 14 en 18 jaar, die sociaal, emotioneel of met hun gedrag vastlopen en/of problemen ervaren in het dagelijks functioneren. Team Enkelband biedt begeleiding en ondersteuning aan waar nodig is.

 

Over de begeleiding: Jongerenbegeleiding

Dreigt u kind af te glijden richting de criminaliteit of heeft u hier een voorgevoel over? Heeft hij problemen op school? Heeft u advies nodig bij de opvoeding van uw kind omdat hij onhandelbaar is? Het kan zijn dat u met verschillende vraagstukken zit over uw kind en daar geen raad mee weet. Team Enkelband heeft veel ervaring met de behandeling en begeleiding van jongeren van 12 tot 23 jaar. Vaak speelt er namelijk diverse factoren een rol, waar u als ouder of het kind niet van bewust is.

Schakel Team Enkelband in

Pubers hebben het niet altijd gemakkelijk. Hormonen gieren door hun lijf en de wereld om hen heen verandert in rap tempo, althans in hun beleving. Ook staan pubers voor essentiële keuzes en zijn onderhevig aan invloeden buiten hen om. Wat ze zoeken is houvast. Onze jongerenbegeleiding kan hen helpen door structuur aan te brengen en diepgaande gesprekken te houden die hopelijk leiden tot een positieve bijdrage. Even de boel op een rijtje zetten lijkt zo makkelijk maar is zo ontzettend belangrijk.

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Heb je vragen over de begeleiding: Jongerenbegeleiding? Neem gerust contact met ons op of laat je terugbellen door een expert! U kunt ook vrijblijvend een offerte aanvragen, zodat u weet waar u aan toe bent.

Meer informatie nodig?

Vul onderstaande formulier in met uw vragen of opmerkingen. U ontvangt binnen 24 uur een antwoord van een van onze medewerkers. 

Bekijk ook onze andere vormen van begeleiding

Begeleiding
Muziek en studio

Heb je altijd al wat met muziek willen doen, dan is deze vorm van begeleiding...

Begeleiding
ex-gedetineerden

Wil je op het rechte pad blijven, maar heb je niet het juiste netwerk en tools om...

Begeleiding
Jongeren

Veel jongeren ervaren grote druk. Ze maken de overstap van jongere naar...

Begeleiding
Ouder en kind

Als ouder wil je het beste voor je kind. Onze begeleiding en ondersteuning is...

Team Enkelband is een algemeen begrip geworden bij diverse instanties.

Geïnteresseerd in een van onze services? Bel ons op.

Aan de hand van uw wensen kunnen wij een advies op maat bieden. Een van onze medewerkers kan dan met u brainstormen over wat mogelijk is.