Bootcamp voor jongeren met achterstand tot de arbeidsmarkt

Team Enkelband wordt ingehuurd door RRA Works om als coach jongeren met een achterstand tot de arbeidsmarkt te begeleiden. 

Over RRA Works

Stichting RRA is opgericht vanuit ongenoegen. Omdat de kaarten oneerlijk geschud zijn, maar vooral omdat we weten dat het beter kan. Daarom zet Stichting RRA zich in voor Rotterdamse jongeren.
Talent, gevormd door de straat – ruw talent dat aan het werk wil. Wij slaan de brug tussen deze jongeren en bedrijven – helpen ze op weg; ontwikkelen, begeleiden en bieden ze een betaalde baan die past. 
We blijven betrokken en gaan samen met bedrijven de samenwerking aan vanuit gedeelde verantwoordelijkheid en vertrouwen, zonder loze beloftes. Zo maken we samen het verschil!
 
Een belangrijk element van onze formule is ervaringsdeskundigheid. Dit in combinatie met de expertise en ervaring van Team Enkelband op het gebied van training & coaching, was de reden voor onze samenwerking met Team Enkelband. Een langdurige samenwerking waarin we de 2-weekse bootcamp van ons programma ‘werkwaarde’ samen hebben ontwikkeld en samen implementeren. 

Bekijk ook onze andere vormen van begeleiding

Begeleiding
Muziek en studio

Heb je altijd al wat met muziek willen doen, dan is deze vorm van begeleiding...

Begeleiding
ex-gedetineerden

Wil je op het rechte pad blijven, maar heb je niet het juiste netwerk en tools om...

Begeleiding
Jongeren

Veel jongeren ervaren grote druk. Ze maken de overstap van jongere naar...

Begeleiding
Ouder en kind

Als ouder wil je het beste voor je kind. Onze begeleiding en ondersteuning is...

Team Enkelband is een algemeen begrip geworden bij diverse instanties.

Geïnteresseerd in een van onze services? Bel ons op.

Aan de hand van uw wensen kunnen wij een advies op maat bieden. Een van onze medewerkers kan dan met u brainstormen over wat mogelijk is.