Over Team Enkelband

In hoofdlijnen kunt u terecht bij Team Enkelband voor Nagesprek De Druk, lezingen, workshops en trainingen. Elke service die wij aanbieden wordt voor u op maat gedefinieerd en uitgevoerd.

Het bemiddelingsbureau voor
ex-gedetineerden en voortijdig schoolverlaters

Team Enkelband is een bemiddelingsbureau dat opereert tussen jeugdige personen die dreigen uit te vallen op school en ex-gedetineerden die weer moeten terugkeren in de samenleving en te krijgen maken met instanties. Met Team Enkelband bieden wij diverse services aan bedoeld voor overheidsinstanties, scholen en bedrijven.

Een movement voor & door ex-gedetineerden

Wij geloven dat iedereen op zijn eigen manier iets positiefs kan toevoegen, mits ze de juiste mogelijkheden en begeleiding krijgen. Die mogelijkheden en begeleiding bieden wij ze aan!

Door deskundigen in te zetten met een strafrechtelijke achtergrond bieden wij kwalitatieve diensten aan die gebaseerd zijn op eigen ervaringen en met passie worden overgebracht. Onze ervaringsdeskundigen kunnen goed inspelen op de nodige behoeftes en verantwoordelijkheden van de deelnemers.

Geïnteresseerd in een van onze services? Bel ons op.

Aan de hand van uw wensen kunnen wij een advies op maat bieden. Een van onze medewerkers kan dan met u brainstormen over wat mogelijk is.