Trajecten

Team Enkelband biedt diverse trajecten aan. Een traject duurt tussen de drie en zes maanden.  

Traject: Geen jongere zonder baan

Dit traject is gericht op jongeren zonder baan en zonder zinvolle dagbesteding, opleiding of (vrijwilligers)werk. Tijdens het gehele programma leggen wij de focus op de motivatie en de bewustwording van de deelnemers om weer aan de slag te gaan binnen de maatschappij. In je eigen kracht staan, daar is waar het om draait. Wanneer je in jezelf gelooft, dan is de kans ook groter dat je je doelen behaalt.

Traject: Jong Geleerd

Dit traject richt zich tevens op jongeren zonder zinvolle dagbesteding. Bij dit traject bieden wij trainingen gericht op zelfontwikkeling en keuzevakken gericht op talentontwikkeling. Met dit traject willen wij risicogroepen de mogelijkheid bieden om op een creatieve manier zichzelf te ontwikkelen.

Traject: Mindset en peer2peer coaching

Heb je te maken met een groep die het allemaal even niet meer weet hoe ze nu verder moeten in het leven. Met dit traject willen we de doelgroep motiveren om weer het beste uit henzelf te halen. Het programma bestaat uit inspirerende workshops en trainingen gericht op bewustwording, empowerment en communicatie.

Traject: Tijdlijn

De tijdlijn bestaat uit drie delen. Tijdens dit traject worden drie verschillende sessies gehouden gericht op het verleden, het heden en de toekomst.

Traject: Music x Studio

Bij dit traject leggen we de focus op het maken van muziek. De deelnemers doorlopen het gehele proces van begin tot het eind als het gaat om het maken van een single. 

Traject: Perspectief

Dit traject is bedoeld voor voormalig jeugdgedetineerden. Tijdens dit traject wordt de nadruk gelegd op persoonlijke groei en talentontwikkeling.
Team Enkelband wil deze jongeren helpen om regie over de stabiliteit van het eigen leven te herpakken binnen de kaders die de huidige maatschappij aan hen stelt.

Traject: Op maat gemaakt

Het is ook mogelijk om Team Enkelband in te schakelen voor een op maat gemaakte traject. Als organisatie kies jij ervoor welke workshops, lezingen en trainingen je wil laten terugkomen in het traject.

Geïnteresseerd in een van onze services? Bel ons op.

Aan de hand van uw wensen kunnen wij een advies op maat bieden. Een van onze medewerkers kan dan met u brainstormen over wat mogelijk is.