Team Enkelband inhuren

U kunt Team Enkelband inhuren voor lezingen, workshops, trainingen en begeleiding. Team Enkelband is een bemiddelingsbureau dat opereert tussen jeugdige personen die dreigen uit te vallen op school en ex-gedetineerden die weer moeten terugkeren in de samenleving en te krijgen maken met instanties. Met Team Enkelband bieden wij diverse services aan bedoeld voor overheidsinstanties, scholen en bedrijven.

Schakel Team Enkelband in

Wij geloven dat iedereen op zijn eigen manier iets positiefs kan toevoegen, mits ze de juiste mogelijkheden en begeleiding krijgen. Die mogelijkheden en begeleiding bieden wij ze aan!

Bent op zoek naar een training, workshop of begeleiding voor jongeren, instellingen of ex-gedetineerden? Schakel dan Team Enkelband in. Vul onze offerteformulier in en wij sturen u  een gratis voorstel retour. Laat het ons weten als u vragen heeft of interesse heeft in een van onze services!  U kunt ons te allen tijde bereiken via info@teamenkelband.com of +31 6 45671958.

Door deskundigen in te zetten met een strafrechtelijke achtergrond bieden wij kwalitatieve diensten aan die gebaseerd zijn op eigen ervaringen en met passie worden overgebracht. Onze ervaringsdeskundigen kunnen goed inspelen op de nodige behoeftes en verantwoordelijkheden van de deelnemers.

De services van Team Enkelband

In hoofdlijnen kunt u Team Enkelband inhuren voor lezingen, workshops, trainingen en begeleiding. De services van Team Enkelband  zijn voor kinderen, jongeren en voor volwassenen. Of het nou gaat om een bedrijfsuitje, congres of een lessenreeks op school, het maakt Team Enkelband niet uit. Het team aan ervaringsdeskundigen kunnen goed inspelen op de nodige behoeftes en verantwoordelijkheden van de deelnemers.

Lezingen

U kunt Team Enkelband inhuren voor de volgende lezingen:

Workshops

Schakel Team Enkelband in voor de volgende workshops:

Trainingen

U kunt Team Enkelband boeken voor de volgende trainingen:

Begeleiding

U kunt Team Enkelband inhuren voor de volgende vormen van begeleiding: